reading books marketing

Topp 5 böcker om automatiserad marknadsföring!

Lästid: 3 minuter

Det finns mängder av tillgänglig information på internet som handlar om automatiserad marknadsföring. Allt från bloggar, till videos, sociala medie inlägg och så klart böcker. Det är inte alltid lätt att välja vart man tar in all information ifrån eller vilka källor som är pålitliga. Personligen tycker jag om att sitta och läsa en bra bok. Så länge den är välskriven med bra och tydligt innehåll som hjälper en att uppnå sina mål. Böcker om automatiserad marknadsföring finns det gott om. Därför har jag valt ut ett fåtal favoriter för denna topp 5 lista.

5 bästa böckerna om automatiserad marknadsföring.

Marketing automation for dummies

marketing-automation-for-dummies
Marketing automation for dummies

Man måste ju börja någonstans! Det är inte fel att ta det från början och lära sig grunderna innan man kastar sig ut i den komplexa världen av automatiserad marknadsföring. Man måste ju börja någonstanns! Det är inte fel att ta det från början och lära sig grunderna innan man kastar sig ut i den komplexa världen av automatiserad marknadsföring. Marketing Automation For Dummies är den perfekta guiden för att komma igång med automatiserad marknadsföring, sätta ditt företag i framkant och förbättra din konkurrenskraft.

The sales funnel book: How to multiply your business with marketing automation

the-sales-funnel-book
The sales funnel book

Du har troligtvis sett frasen “sales funnel” ganska många gånger under det senaste året eller två för det har blivit upp! Försäljningstratten ökar med företag och företagare i alla former och storlekar som pratar om dem. E-handel butiker, bussar och konsulter, företag för digitala produkter och till och med tegel- och mortelbutiker som implementerar dem.

The sales funnel book lär ut strategin ”intresse driven” för att hjälpa dig att planera, bygga och implementera försäljningsstrategier som automatiskt formar sig till dina prenumeranter, kunder och kunder – så att du bättre kan relatera och sälja mer!

Marketing Automation Foundation: Eliminating Unproductive Marketing

Marketing automation foundation
Marketing automation foundation

Praktiskt taget varje marknadsföringsprocess automatiseras, från reklamkampanjer till leadgenerering och kundengagemang. Varje klick, sidbesök, kommentar och sociala medieplattform som människor besöker spåras. Sociala medieföretag spårar inte bara allt vi gör online, utan använder i slutändan den informationen – tillsammans med bots och artificiell intelligens – för att hjälpa företag att aktivt söka och engagera. Automatiseringsverktyg för marknadsföring, CRM-system (Customer Relationship Management), leverantörer av e-posttjänster och automatiska verktyg för sociala medier, är bara början. Många företag har redan börjat experimentera med AI, såväl som bots som genomför Twitter-konversationer och framstå som en riktig person.

Om du är intresserad av digital marknadsföringsautomation är Marketing Automation Foundation det första steget i din marknadsföringsautomationsresa. Du börjar med att lära dig om tekniken som möjliggör automatisering av marknadsföring. Den här boken är det första steget i att eliminera din oproduktiva marknadsföring.

Marketing AI: From Automation to Revenue Performance Marketing

böcker automatiserad marknadsföring

I boken Marketing AI tar marknadscheferna Stevan Roberts och Greg Grdodian, sina decennier av erfarenhet för att illustrera vad artificiell intelligens och automatiserad marknadsföring kan göra för ditt företag. Från att få en grundlig förståelse för dina kunder till att använda ett integrerat kundlivscykelprogram för att effektivt engagera din publik för en fortsatt inkomsttillväxt. Denna värdefulla guide visar hur den senaste tekniken kan samordna alla aspekter av marknadsföringsprocessen – på sätt som ingen konventionell strategi gör.

I en era där kreativitet och enkel insamling av data kanske inte räcker för att driva ditt företag framåt. Tar Marketing AI den verkliga konsten och vetenskapen med personlig anpassad flerkanalsmarknadsföring. Inklusive hur dessa nya tekniker ökar försäljningen, främjar kundtillfredsställelse och hjälper ditt företag att stå ut ur mängden.

Harness the Power of Predictive Marketing and Machine Learning

Marknadsbranschen förändras precis framför våra ögon, den nya teknologiska revolutionen kommer att förändra vår värld. AI är inställd på att förändra allt vi vet om marknadsföring och hur vi interagerar med kunder. AI kommer att driva en massiv förändring i affärsmodeller och kommer att förändra hur företag och kunder kommunicerar. Att hålla sig i framkant av dessa förändringar är avgörande för att alla företag ska kunna vara konkurrenskraftiga.

Datadriven marknadsföring med artificiell intelligens är den definitiva guiden för att förstå och använda AI i marknadsföring. Det är en viktig läsning för företagsledare och marknadsledare och alla som vill förstå hur artificiell intelligens kommer att leda oss in i morgondagens värld .

Kan du rekommendera fler böcker om automatiserad marknadsföring? Vilka böcker om automatiserad marknadsföring har du läst och kan rekommendera andra att läsa. Skriv gärna en kommentar nedan!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.