Om

Marketing Automation consultant Patrick Boström
Marketing Automation Konsult Patrick Boström

Patrick har djupgående kunskap och erfarenhet från automatiserad marknadsföring, digital marknadsföring, inboundmarketing, email marknadsföring, leadshantering, AB testning. Han är van att arbeta i verktyg som Apsis, Dynamics CRM, Hubspot, Marketo, Adobe Campaign, Pardot.

Erfaren agil projektledare, som har arbetat med flera startupprojekt och utvecklingsprojekt för appar och webbplatser. Intresserad av att ta idéer från koncept till slutprodukt. Arbetar på flera andra projekt, varav två innehåller machine learning och AI-lösningar med stort intresse.

Orädd att ta på sig nya utmaningar samt har lätt för att snabbt lära sig nya saker. Han är van vid att vara en brygga mellan programmerings- och utvecklingsgrupper till affärs- och företagsgrupper. Erfaren att arbeta med SCRUM, Lean & agila arbetsmetoder. Har en förmåga att alltid lyssna in hela rummet och hitta potential i utmaningar han ställs inför.

Min passion

Lorem ipsum dolor sit amet elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore
et dolore magna aliqua. 

Som 21 åring flyttade Patrick till Kina 2006 för att behärska Mandarin och fördjupade sig i den fascinerande kulturen. Samtidigt som han tog en kandidatexamen i företagsekonomi vid The University of Hong Kong startade han flera initiativ för att utveckla och engagera medstudenterna i personlig utveckling och socialt entreprenörskap. Han älskar att resa och utforska nya kulturer samt lära sig om aktiemarknaden och investeringar.

Min målsättning

Jag drivs av att hitta nya smarta lösningar att effektivisera och förbättra företagens marknadsföringsstrategier och implementera nya verktyg så som automatiserad marknadsföring, sales funnels, inbound marketing med mera.

Under 2020 är min målsättning att hjälpa företag att förbättra sina marknadsföringsstrategier och bygga automatiserade marknadsföringslösningar som effektiviserar kostnader och ökar intäkter. Detta uppnås bland annat genom att föra samman marknadsföring och försäljningsavdelningar inom företagen.

Hör av dig!

Jag hjälper ditt företag att tjäna på automatiserad marknadsföring.

Kontakt

* indicates required

Powered by MailChimp

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.